In romantische sferen..

De warmste dag tijdens de laatste koude periode: Valentijnsdag! Ook bij Elysium slaan we deze dag waarop we de liefde vieren niet over. Of u nou komt met uw partner of met een geliefde vriend of vriendin, er is voor ieder wat wils. Zo ziet u hieronder een aantal speciale arrangementen, maar denk bijvoorbeeld ook aan een dagje wellness afsluiten in het restaurant waar zelfs aan een bijzonder Valentijnsmenu is gedacht. Meer dan genoeg keuze dus, u hoeft alleen maar te beslissen wie u meeneemt!

Winters Genieten

  • Gehele dag toegang tot het resort
  • Maak gebruik van al onze sauna- en wellnessfaciliteiten
  • Koffie met gebak
33.50

Cadeaubon Actie

Op zoek naar een origineel cadeau voor Valentijn? Geef onze wellnessgiftcard cadeau!

Koopt u een cadeaubon t.w.v. minimaal € 10,- dan ontvangt u een gratis tien procent extra saldo!

Winters Geluk

  • Gehele dag toegang tot het resort
  • Warme chocolademelk en lekkernij
  • Lunchbuffet
44.95

Spread the love!

Weet u het nog? In april 2017 organiseerden wij een VIP-verwendag voor ouderen. Ook dit jaar hebben wij weer een actie voor het nationaal ouderenfonds. Deze keer willen wij bij ons zusje de Zwaluwhoeve weer een VIP-verwendag organiseren voor eenzame ouderen. Valentijnsdag is natuurlijk een mooi moment voor een liefdevol gebaar: als u wilt kunt u doneren bij de receptie!

Liefde gaat door de maag

Dat snappen wij bij Elysium als geen ander en daarom hebben we een heerlijk Valentijnsarrangement voor u en een geliefde. U krijgt niet alleen de gehele dag toegang tot het resort en al onze wellnessfaciliteiten, maar heeft onze chef wel iets heel leuks bedacht om de dag af te sluiten. Het ‘shared’ menu bestaat uit drie gangen met de keuze uit vis, vlees of vegetarisch. Lekker lang tafelen met een geliefde dus. Wie neem jij mee?