Overnachten

Wilt u genieten van een dagje wellness in Elysium met een overnachting? We hebben samenwerkingen met verschillende wellness hotels in de buurt van Bleiswijk zodat u twee dagen naar Elysium kunt (vergeet niet om uw tweede dagje wellness ook te reserveren), een heus wellness weekend! Elysium heeft zoveel faciliteiten dat één dag eigenlijk te kort is. Wilt u liever een stedentrip in de buurt van Bleiswijk zoals Rotterdam of Den Haag? Ook dan is een wellness overnachting extra voordelig. 


wellness hotel Airport Rotterdam

Bed en Breakfast Spoelhof

Geniet van een dagje sauna met overnachting bij Bed en Breakfast Spoelhof. Spoelhof is een idyllische accomodatie middenin de natuur.

 

27 km

27 minuten rijden

wellness hotel Airport Rotterdam

Airport Hotel Rotterdam

Geniet van een dagje sauna met overnachting bij Airport Hotel Rotterdam. Airport Hotel Rotterdam is een modern en luxe 4 sterren hotel bij Rotterdam The Hague Airport.

 

13 km

15 minuten rijden

wellness hotel NH Capelle

NH Capelle

Geniet van een dagje sauna met overnachting bij NH Capelle. NH Capelle is een modern hotel en ligt zeer centraal op een steenworp afstand van bruisend Rotterdam.

 

11 km

20 minuten rijden

Wellness hotel Golden Tulip

Golden Tulip - Tulip Inn Zoetermeer - Den Haag

Geniet van een dagje sauna met overnachting bij Golden Tulip. Dit stijlvolle hotel ligt net buiten Den Haag, vlakbij NS Station Zoetermeer en is makkelijk bereikbaar via de A12.

 

13 km

21 minuten rijden

Wellness Hotel van Walsum

Hotel van Walsum

Geniet van een dagje sauna met overnachting bij Hotel van Walsum. Hotel van Walsum is een klein stadshotel in het centrum van Rotterdam en bevindt zich op zes minuten lopen van het museumpark. Het hotel is gevestigd in drie historische panden die recent gerenoveerd zin. De 28 kamers zijn elk uniek en ingericht met charme en design.

 

15 km

21 minuten rijden

Wellness hotel WestCord Delft

WestCord hotel Delft

Geniet van een dagje sauna met overnachting bij WestCord hotel Delft. Dit stijlvolle hotel ligt net buiten Den Haag, vlakbij NS Station Zoetermeer en is makkelijk bereikbaar via de A12.

 

22 km

22 minuten rijden

Hampshire-Hotel-Delft-Centre

Hampshire Hotel-Delft Centre

Op een steenworp afstand van het historische centrum en nabij de uitvalswegen richting Rotterdam en Den Haag ligt het moderne Hampshire Hotel-Delft Centre. Wie op zoek is naar een unieke locatie in Delft is hier aan het juiste adres.

 

20 km

25 minuten rijden

Wellness Hotel Hampshire Hotel – Babylon Den Haag

Hampshire Hotel – Babylon Den Haag

Geniet van een dagje sauna met overnachting bij dit Hampshire Hotel. Hampshire Hotel – Babylon Den Haag beschikt over 143 luxe kamers welke ruim en warm ingericht zijn.

 

23 km

22 minuten rijden

Wellness hotel Inntel Hotels Rotterdam Centre

Inntel Hotels Rotterdam Centre

Geniet van een dagje sauna met overnachting bij Inntel Hotels Rotterdam Centre. Inntel Hotels Rotterdam Centre is uniek gelegen in het centrum, aan het water én aan de voet van de Erasmusbrug. Voor de inrichting is gekozen voor - hoe kan het ook anders - het thema ‘zicht op water’.

 

15 km

24 minuten rijden

Wellness Hotel Bieslandse Heerlijkheid

De Bieslandse Heerlijkheid

Geniet van een dagje sauna met overnachting bij De Bieslandse Heerlijkheid. De Bieslandse Heerlijkheid is een luxe Bed en Breakfast in Delft gelegen in het natuurgebied Biesland/ Delftse Hout.

 

17 km

25 minuten rijden

Wellness Hotel Hampshire Hotel

Hampshire Hotel – 108 Meerdervoort

Geniet van een dagje sauna met overnachting bij Hampshire Hotel - 108 Meerdervoort. Hampshire Hotel – 108 Meerdervoort in Den Haag beschikt over 47 kamers waarvan 35 comfort kamers, 10 superior kamers en 2 super de luxe suites.

 

28 km

30 minuten rijden