Ontdek Elysium

Bent u al bekend met Elysium? Dit resort is één van de zusjes van de Veluwse Bron, de Zwaluwhoeve, SpaSense en SpaPuur en is vlakbij Rotterdam en Den Haag te vinden, midden in het natuurgebied de Rottemeren. De kwaliteit die u gewend bent, zult u ook ervaren bij Elysium. Heeft u zin in een dagje wellness en bent u nieuwsgierig naar de sfeer van een ander resort? We laten u graag kennismaken met dit prachtige resort.


Beleef Elysium

Vlakbij Rotterdam en Den Haag, middenin het natuurgebied de Rottermeren, ligt het sfeervolle Elysium. De diversiteit van faciliteiten en sferen is verbluffend. Zo dwaalt u van tropische watervallen naar Arabische sferen in de Turkse Hamam, of via de Hollandse duinen en het strand naar de ruime tuin omgeven door bossen. Blijf drijven in het grote zoutwaterbad, beleef een opgieting en geniet van heerlijke hapjes en drankjes in ons á la carte restaurant, buffetrestaurant of koffiehuis.

De voordelen van Elysium

  • Beste wellnessresort Zuid Holland in 2013 en 2014
  • Grootste aantal sauna’s en baden in Nederland
  • Sfeervolle en wereldse inrichting
  • Veel badkledingdagen
  • Mooiste Hamam van Nederland!

Bekijk alle acties


Blijf op de hoogte

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag op de hoogte blijven? Hieronder kunt u zich heel eenvoudig inschrijven voor de nieuwsbrief van Elysium. Zo bent u altijd direct op de hoogte van het nieuwste acties en aanbiedingen aanbod welke speciaal voor nieuwsbriefabonnee's wordt samengesteld.

Nieuws en leuke aanbiedingen als eerste in je mailbox