Tuin van Rust en Bezinning

Nieuwe faciliteiten bij Elysium

Overal waar u om u heen kijkt ziet en ruikt u groen. De nieuwe tuin bij Elysium met maar liefst zes nieuwe sauna's, is er eentje om heerlijk in weg te dromen en om even tot rust te komen. En de naam is ook nog eens bijpassend: De Tuin van Bezinning. Een mooi woord; maar wat is bezinning nu eigenlijk?


Bezinning - je gedachten tijdelijk pauzeren om even tijd nemen om over iets na te denken. Je bent altijd druk en moet van alles doen. Vergeet daarbij niet wat je doel is! Ondanks dat je gedachten maar door malen moet je af en toe even stoppen, echt voelen en nadenken, zodat je beter weet wat je wel en niet wilt. Door bezinning ervaar je meer rust en kom je tot heldere ideeën. Je kunt een oplossing voor een probleem zien of gaat iets op een andere manier aanpakken.Nieuw Amerikaans restaurant bij Elysium

Naast deze nieuwe sauna´s in de Tuin van Bezinning wordt er nog meer vernieuwd bij Elysium. Maandag 4 juli opent een Amerikaans restaurant, wat het totaal aantal restaurants op vier zet. Onze trouwe volgers op Facebook hebben de naam van het restaurant gekozen: Grill & Chill.

In dit restaurant, geïnspireerd op Amerika serveren we vier verschillende soorten hamburgers, malse spareribs, wedges en Ben & Jerry’s ijs. Ook de bediening loopt rond in Amerikaanse kleding, voorzien van stoere leren schorten en een spijkerbroek passen zij naadloos in dit nieuwe restaurant. Ons nieuwe restaurant biedt plaats aan 120 gasten.


Ontdek de nieuwe sauna's

Neem plaats in één van de zes nieuwe sauna’s, waarvan er ook één geschikt is als opgietsauna. Bij iedere sauna heeft u het gevoel dat u in de tuin zit, de lekkerste geuren uit de natuur komen letterlijk uw neus in! De nieuwe sauna’s hebben verschillende temperaturen, om een goede saunaronde op te bouwen. De sauna’s zijn bereikbaar door over de Fluisterpaden te wandelen, waar fluisteren gewenst is. 

De tuin is aangelegd met prachtige dennenbomen, berkenbomen en de prachtigste grassen. Wanneer het iets waait komt u al helemaal tot rust door het geruis van deze grassen. Bekijk de livestream van de opening op Facebook.