Massage opleidingen

Wilt u leren masseren? Of bent u toe aan een opfriscursus, bijscholing of wilt u simpelweg uw kennis verbreden op het gebied van massage? Meld u dan aan bij het WellnessInstituut, erkend op het gebied van wellness-opleidingen!

Workshops, cursussen en opleidingen

Bij het WellnessInstituut kunt u terecht voor verschillende massage workshops, cursussen en opleidingen waarbij preventie van blessures, sportverzorging, ontspanning en gezondheid centraal staan. De opleidingen worden verzorgd door professionele docenten en vinden onder andere plaats bij Elysium.

Om u kennis te laten maken met onze opleidingen, organiseren wij informatiedagen die u kosteloos kunt bijwonen. Deze worden georganiseerd bij Elysium

Lees meer over de informatiedagen

Certificaat

De opleidingen wellnessmassage en sportmassage zijn N.G.S. gecertificeerd. Dit betekent dat u, indien u uw diploma behaalt, N.G.S. masseur bent. Het N.G.S. (Nederlands Genootschap voor Sportmassage) is sinds 1954 de representatieve brancheorganisatie voor de sportmassage en sportverzorging in Nederland. Niet alleen voor de sportmasseurs en de sportverzorgers, maar ook voor de nationale sportkoepel NOC*NSF en alle bij de branche betrokken organisaties, zowel op nationaal als op internationaal niveau.

Bekijk de website van het wellnessinstituut