Sfeervol genieten bij Elysium


Kom voor een heerlijke dag pure ontspanning naar Elysium, gelegen middenin de natuur bij Rotterdam en Den Haag. Elysium is uitgeroepen tot het beste wellnessresort van Zuid-Holland in 2013 en 2014, leukste uitje van Zuid-Holland in 2016 én behoort tot de top 3 wellnessresorts van Nederland!


Ontdek hoe heerlijk een Dagje Wellness is

De diversiteit van de faciliteiten en sferen bij Elysium is verbluffend. Wanneer u een hoek omgaat, kunt u zich ineens in een andere wereld bevinden. Van tropische watervallen dwaalt u ontspannen naar de Arabische sferen, via de Finse kelosauna’s naar het trendy restaurant Puur. Ervaar in de mooiste Turkse Hamam van Nederland een bijzonder badritueel, of geniet van één van de andere beautybehandelingen en massages. De vele binnen- en buitenbaden, het lekkere eten in de verschillende restaurants en de mooie rustruimtes maken uw dagje wellness bij Elysium af. Sluit af met een overnachting in een hotel om uw dag écht ontspannen af te sluiten. Dit wellnessresort dichtbij de Randstad en toch in de natuur biedt écht voor ieder wat wils!

Waarom Elysium?

  • Uitgeroepen tot beste wellnessresort van Zuid-Holland in 2013 en 2014 en leukste uitje van Zuid Holland in 2016.
  • Meeste sauna’s, stoom- en zwembaden van Nederland.
  • Sfeervolle en wereldse inrichting.
  • Dichtbij Rotterdam en Den Haag, gelegen in een groot natuurgebied.
  • Grote groene tuin omgeven door bossen.
  • Prachtige stijlvolle Hamam.
  • Divers culinair aanbod met vier verschillende restaurants voor onder andere á la carte en buffet.
  • Diverse kwaliteitsmassages en schoonheidsbehandelingen.
Reserveer hier uw Dagje Wellness

Ontdek de Rotte

 

Rivier de Rotte kronkelt vanuit de achtertuin van Rotterdam naar het bruisende centrum van deze wereldstad. De rivier biedt met haar levendige kades en groene natuuroevers een plek waar je je thuis voelt en is een bron van plezier en ontspanning. Ontdek de Rotte is een initatief van ondernemers en bewoners om recreatiegebieden langs de Rotte in de spotlight te zetten. Ons wellnessresort is blij om onderdeel te zijn van dit mooie initiatief!