Ontspannen feestdagen bij Elysium

Wilt u de feestdagen ook eens lekker ontspannen doorkomen? Tijdens de feestdagen is Elysium omgetoverd tot een waar paradijs en wordt u betoverd door de vele lichtjes en de gezellige sfeer. Speciaal voor deze periode hebben wij arrangementen samengesteld om u helemaal in de watten te leggen! Waar kiest u dit jaar voor? Komt u in de kerstvakantie ontspannen? Bij besteding vanaf € 50 krijgt u een gratis TREATMENTS® product cadeau*! *maximaal 1 TREATMENTS® product per persoon.Kerst lunchbuffet

  • Gehele dag toegang tot het resort
  • Maak gebruik van al onze sauna- en wellnessfaciliteiten
  • Geniet van een heerlijk lunchbuffet
49.50

Kerst dinerbuffet

  • Gehele dag toegang tot het resort
  • Maak gebruik van al onze sauna- en wellnessfaciliteiten
  • Geniet van een heerlijk dinerbuffet
49.50

Een ideaal kerstcadeau

Op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen? Geef onze wellnessgiftcard cadeau!

Koopt u een cadeaubon t.w.v. minimaal € 40,- dan ontvangt u een gratis dagentree + TREATMENTS® hair & body showerfoam t.w.v. € 8,50 cadeau!

Feestelijke arrangementen

Wilt u komen genieten van een feestelijk dagje wellness bij ons maar heeft u geen behoefte aan lunch- of dinerbuffet? Met het feestelijke verwennerij arrangement geniet u van een dagje wellness inclusief kopje koffie of thee met gebak. Komt u liever wat later op de dag, geniet dan van het feestelijk genieten arrangement. U geniet dan van een heerlijke glaasje bubbels en een amuse.

Nieuwjaarsduik bij de Elysium!

Durft u het aan? Bij Elysium begint het nieuwe jaar wel heel spetterend. De nieuwjaarsduik vindt na de opgietingen plaats om 15:00 en 19:30. Kom genieten met de actieknaller op 1 januari en doe mee aan de nieuwjaarsduik in het grote dompelbad. Uiteraard vieren we dit na afloop met lekkere erwtensoep en een glaasje bubbels. Ook krijgt u een mooi bewijs mee voor thuis! Duik vervolgens de warme sauna in en geniet van heerlijkheden in het restaurant. Zo gaat u wel heel opgefrist 2018 in!

Doneer aan het goede doel van Elysium!

Weet u het nog? In april 2017 organiseerden wij een VIP-verwendag voor ouderen bij de Veluwse Bron. Ook dit jaar hebben wij weer een actie voor het nationaal ouderenfonds. Deze keer willen wij bij ons zusje de Zwaluwhoeve weer een VIP-verwendag organiseren voor eenzame ouderen. Doneer een kerstbal voor €1,- bij onze receptie en help mee*! *Helaas kan doneren nog niet online

Bijzondere dagen

Eind december zijn er een aantal wijzigingen rondom de feestdagen. Dat betekent dat er enkele dagen wat anders zijn dan normaal. Bent u van plan een dagje wellness te reserveren, kijk dan even in de tabel hiernaast wat er van toepassing is. Wilt u ons bezoeken op 24 december of 1 januari? Dan hebben wij een leuke actie knaller voor u geselecteerd!

Dag Aanpassing
Maandag 25 december Geen badkledingdag
Dinsdag 26 december Geen badkledingdag
Woensdag 28 december Geen damesdag
Zondag 31 december Resort gesloten - Dichtstbijzijnde resort is Thermen Holiday
Maandag 1 januari Resort open vanaf 11.00 uur - Geen badkledingdag