Adres en Route

Adres Elysium
Kooilaan 1
2665 KR Bleiswijk

Parkeren
U kunt gratis parkeren bij Elysium op het parkeerterrein van de gemeente.
Parkeer in de vakken om een boete te voorkomen.


Route


Vanaf Amsterdam

Volg op de A10 de borden richting A4 Rotterdam, Den Haag. Volg de A4 tot knooppunt Prins Clausplein-Leidschendam om de borden richting A12 Utrecht te volgen. Vervolgens neemt u afslag 8 richting Bleiswijk. Volg de N209 tot de Hoekeindseweg, hier slaat u linksaf en vervolgens rechtsaf. Neem de eerste afslag op de rotonde naar de Kooilaan.

Vanaf Den Haag

Volg de S100 richting de A12. Volg de A12 tot afslag 8 richting Bleiswijk. Volg de N209 tot de Hoekeindseweg, hier slaat u linksaf en vervolgens rechtsaf. Neem de eerste afslag op de rotonde naar de Kooilaan.

Vanaf Rotterdam

Neem vanuit het centrum de S112. Neem op de rotonde de eerste afslag naar de Doenkade (N209). Volg de N209 tot de Hoekeindseweg, hier slaat u linksaf en vervolgens rechtsaf. Neem de eerste afslag op de rotonde naar de Kooilaan.

Vanaf Utrecht

Neem de A12 richting Den Haag. Vervolgens neemt u afslag 8 richting Bleiswijk. Volg de N209 tot de Hoekeindseweg, hier slaat u linksaf en vervolgens rechtsaf. Neem de eerste afslag op de rotonde naar de Kooilaan.

Openbaar vervoer

Elysium is met het openbaar vervoer bereikbaar. Vanaf Rotterdam Centraal neemt u tram E richting Den Haag centraal. Bij Berkel en Rodenrijs stapt u over op bus 173. U stapt uit bij de halte aan de Eendendreef. Vanaf die halte is het ongeveer 20 minuten lopen naar Elysium. Ga naar 9292.nl voor de actuele dienstregeling.