Beleef Elysium

Vlakbij Rotterdam en Den Haag, middenin het natuurgebied de Rottemeren, ligt het sfeervolle Elysium. De diversiteit van faciliteiten en sferen is verbluffend. Zo dwaalt u van tropische watervallen naar Arabische sferen in de Turkse Hamam, of via de Hollandse duinen en het strand naar de ruime tuin omgeven door bossen. Blijf drijven in het grote zoutwaterbad, beleef een opgieting en geniet van heerlijke hapjes en drankjes in ons á la carte restaurant, buffetrestaurant, burgerrestaurant of koffiehuis.

Nieuwe faciliteiten bij Elysium

Op 9 juni 2016 is de Tuin van Bezinning officieel geopend. In de Tuin van Bezinning vindt u maar liefst zes nieuwe sauna's, waaronder een nieuwe opgietsauna, waarin u heerlijk tot rust komt. Maar dat is nog niet alles. Onlangs is ons nieuwe burgerrestaurant Grill & Chill geopend. Nieuwsgierig? Lees meer over het nieuwe burgerrestaurant!

Beleef het resort

Wij willen uw dagje wellness zo aangenaam mogelijk maken en daarom bieden wij u online alvast een voorproefje van ons resort. Ervaar onze faciliteiten, voel de warmte van de sauna, bekijk de culinaire mogelijkheden en laat u overtuigen om te komen genieten van een heerlijk dagje wellness!Wandel online door Elysium

Ontdek Elysium alvast online! Loop door het hele resort en zie uzelf alvast in één van de mooie sauna's, baden of andere wellnessfaciliteiten ontspannen. Omdat wij steeds blijven vernieuwen kan het zijn dat deze TourDash iets afwijkt van de werkelijkheid.


Daarom kiest u voor Elysium

Leukste uitje van Nederland 2016

Gelegen in groot natuurgebied nabij Rotterdam en Den Haag

Grote groene tuin omgeven door bossen

Iedere maandag badkledingdag